«Кардинал» розпочав з фітнесу

814 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» розпочав з фітнесу

Футзальна рівненська команда «Кардинал» із загальнофізичної підготовки розпочала підготовку до нового сезону. І хоча, за словами головного тренера Ігоря Москвичова, з карантинної відпустки гравці повернулися в хороших кондиціях, розпочати вирішили з фітнесу та кросів. Втім, з м’ячем трішки теж працюють.

Готуватися до нового сезону у такому режимі «Кардинал» розпочав 29 червня. Бігають кроси футзалісти на «Воднику», все інше — в ДЮСШ №4.

Кардинальних кадрових змін у «Кардиналі» не відбулося. Пішли троє киян — Ігор Салтанов, Володимир Поночовний та Андрій Ардашніков. Перші двоє — у столичний «Хіт». Серед новачків — Максим Мануйленко та В’ячеслав Кожемяка. Перший минулий сезон грав в івано-франківському «Урагані», а до того три сезони — у «Кардиналі». Тож новачком є доволі умовним. Попереднім клубом Кожемяки в Екстралізі був «Титан» з Покровського.

Також тренується з «Кардиналом» брат Павла Концеби — Максим. Є й інші потенційні новачки, про яких у клубі просять не говорити. Втім, зіркових гравців серед них немає.

Після двох тижнів загальнофізичної підготовки команда перейде до підготовки ігрової. Тут Ігор Москвичов має намір зробити акцент на оборону, особливо на оборону на останніх секундах. На початку серпня на рівнян чекає турнір у Львові. Щодо чемпіонату, то він, за попередньою інформацією, стартує 22 серпня. Очікується 10 клубів, які спочатку зіграють у два кола, а потім у плей-офф.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також