Катя Качановська оспівує любов та вірність української жінки у новій пісні «Ночами» (ВІДЕО)

982 0

Ми у соцмережах:

Катя Качановська оспівує любов та вірність української жінки у новій пісні «Ночами» (ВІДЕО)

Українська співачка з Рівного Катя Качановська презентувала нову пісню «Ночами».

Сьогодні на YouTube-каналі виконавиці відбулась одночасна прем’єра синглу і відеороботи.

«В чому секрет сили воїнів ЗСУ та що їх найбільше мотивує?» Катя Качановська відповідає на це запитання в ліричній пісні «Ночами».

«Секрет в безмежному коханні та відданості всіх українських жінок, які залишаються в Україні та прикривають тил своїх чоловіків! Жінки, що не покинули своїх Героїв, готові бігти до них на допомогу в будь-яку секунду. Українська жінка зробить все, щоб коханий воїн знав та відчував її підтримку», – розповідає артистка.

Катя Качановська встигла показати свій бойовий дух ще будучи дитиною і виборола місце у фіналі шоу «Голос.Діти». З приходом клятої війни Катя подарувала мільйонам сердець справжній хіт – пісню «Тихо», яка продовжує збирати перегляди не лише в мережі інтернет, але і транслюється на радіостанціях.

Юна співачка лишається жити в Україні і приймає активну участь у благодійних та волонтерських заходах. На таких подіях вже було зібрано сумарно понад 2 000 000 гривень для української армії.

«Низький уклін нашим захисникам! Дякуємо за свій дім, свою землю, свою Батьківщину», – сказала Катя Качановська

Авторська пісня «Ночами» адресована всім героїчним воїнам ЗСУ, які мають знати, що справжні віддані своєму коханню українські жінки нічого не бояться і чекають чоловіків цілими та здоровим вдома, але якщо потрібно, то вони готові бігти на допомогу «темними ночами понад світлими зорями». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також