Хочуть розповісти світу про успішних рівнянок

1074 0

Ми у соцмережах:

Хочуть розповісти світу про успішних рівнянок

Сьогодні у Рівному відбудеться вечір-презентація нового проекту «TOP WOMAN RIVNE 2018».

«TOP WOMAN RIVNE 2018» - це проект для успішних , соціально активних, талановитих і красивих жінок віком від 25 років, який має на меті продемонструвати, що у Рівному є багато успішних жінок у різних сферах, та привернути увагу до їх діяльності. Відтак, основна місія проекту — нести в світ справжню красу і успішність жінки, яка відбулася як дружина і реалізувала себе як бізнес-вумен, що стане поштовхом до самореалізації і інших жінок.

Мета проекту: відкрити нові імена, познайомити рівнян із успішними жінками Рівного;* підтримати жінок, які тільки починають свій шлях до успіху, дати їм поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів;* надати можливість творчим і активним жінкам продемонструвати свої таланти та отримати визнання;* створити майданчик для якісної взаємодії фахівців різних сфер.  Проект спрямований на те, щоб знайти і розповісти світу про рівнянок, які успішно поєднують гармонійні сімейні стосунки з блискучою кар’єрою, які цінують креативне дозвілля та прагнуть до розвитку та самовдосконалення. Відтак, захід буде не лише яскравим, цікавим та модним захід, а й стане потужним майданчиком для взаємопідтримки представниць різних галузей діяльності, що покладе початок створенню у Рівному потужного жіночого осередку.

Під час вечірки розкажуть усі деталі проекту, а також познайомлять з партнерами, які працюватимуть з учасницями впродовж усього проекту. На учасників  чекатиме цікавий та насичений вечір, пісні і танці, майстер-клас з приготування аперитиву.

Початок вечірки 18 травня о 20:00 год. у нічному клубі «Catarsis». Dress code - ELEGANT.  Вхід на захід – вільний.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також