Хто винен, що шкільні туалети в Рівному досі не готові?

1123 0

Ми у соцмережах:

Хто винен, що шкільні туалети в Рівному досі не готові?

Чимало учнів у Рівному не змогли сісти за парти 1 вересня, бо масштабний ремонт санвузлів у ліцеях затіяли влітку, але завершити його до початку навчального року так і не встигли. Більше того, у ліцеях № 11 й №12 роботи тривають і донині. І не найшвидшими темпами. Як же так вийшло?

Колишня заступниця міського голови Марина Кузмічова пропонує обуреним батькам школярів шукати відповідей у керівників політичних фракцій в міській раді. Зокрема, у Романа Денисюка з фракції «Голосу» — який, за її словами, нібито й пролобіював на торгах потрібного підрядника, того самого, що й з капремонтом музичної школи відстає від графіка.

Марина Кузмічова нещодавно опублікувала пост в соцмережі з умовною назвою «Ширма під назвою тендер», в якому стверджує: «Рішення приймаються на рівні голів фракцій та очільників політичних сил різних рівнів. На оголошений тендер вийде підготовлений, погоджений підрядник, і той, хто отримав це право, сам «пропрацює» інших можливих учасників, тому, де-факто і де-юре, все виглядатиме грамотно... Відповідає за все чиновник, а ті, хто приймають рішення, жодного підпису не ставлять і раптом щось пішло не так, тихо вичікують, чим все закінчиться... Денисюк брав все під свою особисту і політичну відповідальність, та коли «запахло смаженим» і ремонтні роботи стали без руху — відхрестився від усього».

Роман Денисюк не залишився в боргу і теж написав у фейсбуці все що думає про ексчиновницю. Пригадав їй, хто допоміг отримати посаду заступниці голови та усі її «помилки». А що ж зі шкільними туалетами? В коментарях до свого допису Роман Денисюк додав, що

Тим часом, наприклад, директорка згаданого ліцею № 12 Тетяна Луцюк особливих проблем з ремонтом санвузлів не вбачає:

— Ремонт триває. Але ми одразу розуміли необхідність «розбити» обсяг робіт на блоки — було прораховано так, щоб не перешкоджати навчальному процесу. Тобто робити санвузли по черзі. Загалом у нас навчається понад 1700 учнів.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також