Лікарі з Рівного зіграють на Чемпіонаті світу з футболу

2587 0

Ми у соцмережах:

Лікарі з Рівного зіграють на Чемпіонаті світу з футболу

У Празі з 30 червня по 8 липня пройде 24 Чемпіонат світу з футболу серед лікарів.

Як повідомляє прес-служба ВО УФАМ, за звання найкращої лікарської футбольної команди світу боротимуться 1000 медиків з 22 країн. Виступить там і команда з України.

Загалом лікарський чемпіонат світу з футболу складається з двох турнірів: Morell Cup – лікарі 25 – 45 років 11 на 11 гравців та Vogel Cup – лікарі старше 45 років 7 на 7. Українські лікарі будуть представлені у обох турнірах.
В основній збірній України зіграють троє лікарів з Рівного: на позиції захисника дерматокосметолог Сергій Малеш, а у півзахисті виступлять лікар функціональної діагностики Максим Куба та судмедексперт Олександр Возняк.

Довідково: Чемпіонати світу з футболу серед лікарів засновані професором-пульмонологом Фераном Морелем з Барселони у 1995 році, проводяться щорічно в різних куточках світу. Українська футбольна асоціація медиків заснована у Києві у 2013 році, з цього ж року національна лікарська збірна з футболу бере участь у Чемпіонатах світу з лікарів. Найвищі досягнення: Чемпіони світу 2015 року, м.Лонг Біч, США (Vogel Cup), віце-чемпіони світу 2017 року, м.Леоганг, Австрія (Morell Cup).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також