На посаду головного тренера "Вереса" є два кандидати

1333 0

Ми у соцмережах:

На посаду головного тренера

Рівнянам пропонують висловити свою думку та підтримати того тренера, якого вони бачать головним наставником рівненського «Вереса» в чемпіонаті Другої ліги, сезону 2018-2019 року.

Спортивний департамент футбольної команди Народного клубу «Верес» провів ряд переговорів зі спеціалістами, які розглядались, як кандидатури на посаду головного тренера. Були проведені переговори з екс-наставником червоно-чорних Юрієм Віртом, тренерами Юрієм Бакаловим, Сергієм Ковальцем та Олегом Федорчуком.

На жаль, керівництво клубу не дійшли згоди з Юрієм Віртом та Олегом Федорчуком. Однак Сергій Ковалець та Юрій Бакалов зацікавились пропозицією рівненського клубу. Обидва тренери – фахівці високого класу, мають хорошу репутацію та здатні створити боєздатний колектив і виконувати поставлені завдання. Відтак керівництво Народного клубу звертається до уболівальників та членів Народного клубу «Верес».

Пропонуємо вам висловити свою думку та підтримати того тренера, якого Ви б хотіли бачити головним наставником рівненського «Вереса» в чемпіонаті Другої ліги, сезону 2018-2019 року.

Проголосувати можна на головній сторінці нашого сайту - ТУТ,
або на офіційній сторінці Народного Клубу у Facebook.

Сергій КОВАЛЕЦЬ - народився 5 вересня 1968 року у с. Чехове, АР Крим. Вихованець ДЮСШ м. Красилів (Хмельницька область). Виступав за столичне "Динамо", "Дніпро", "Чорноморець", інші українські клуби, а також - "Твенте" (Нідерланди).

У якості тренера працював у "Металісті", "Олександрії", "Оболоні", "Тракаї" (Литва) і "Татрані" (Словаччина), очолював збірну України U21.

Юрій БАКАЛОВ - народився 16 січня 1966 у Києві. Вихованець київського футболу. Виступав за запорізькі "Торпедо" і "Металург", кременчуцький "Кремінь" і черкаський "Дніпро". Упродовж двох років (1995-1996) провів 65 матчів за рівненський "Верес" (забив 6 голів).

У якості головного тренера працював зі столичним "Арсеналом", "Славутичем" та грузинським "Зугдіді".

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також