На Рівненщині на строкову службу відправили перших призовників

2596 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині на строкову службу відправили перших призовників

Сьогодні, 04 жовтня 2021 року в Костополі відбулася перша відправка призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

 Про це інформують у другому відділі Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

З вітальним словом до юнаків звернувся начальник другого відділу Рівненського РТЦК СП , майор Віталій Володимирович Плахотнюк. Він зазначив, що військове братерство є запорукою дружніх відносин у майбутньому.

Яна Олександрівна Власова, заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради звертаючись до присутніх новобранців побажала їм міцного здоров’я та терпіння. Також від Костопільської міської ради було вручено пам’ятні подарунки.

З напутнім словом до майбутніх військовослужбовців звернувся благочинний Костопільського благочиння протоієрей Андрій Кононець та окропив їх свяченою водою.

Нагадуємо, що військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС не залучаються. Термін строкової служби для призовників становить 18 місяців, котрі мають вищу освіту та ступінь магістра, цей термін складає 12 місяців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також