На Сарненщині лунали постріли: там бились хлопці з двох сіл

8028 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині лунали постріли: там бились хлопці з двох сіл

Повідомлення, що у селі Зносичі Сарненського району понад півсотні осіб вчиняють бійку та стріляють з травматичної зброї, надійшло до поліції 12 серпня близько о пів на першу ночі. Під час сутички поранення отримав 25-річний місцевий житель. Поліцейські встановили та розшукують особу, причетну до вчиненого злочину.

На ґрунті особистої неприязні між молодиками сусідніх сіл незадовго до інциденту виник конфлікт. Компанія місцевих хлопців того вечора відпочивала в одному із кафе села Зносичі, як поблизу закладу зійшлися близько 50 осіб із Тинного. Деякі з них приїхали на автомобілі «Mercedes-Benz E270». Між ними зав’язалася бійка, на підмогу в якій збіглися ще до 30 місцевих жителів. Під час сутички пролунали постріли, внаслідок яких поранення руки та грудної клітки із травматичного пістолета отримав 25-річний мешканець села Зносичі. Потерпілого після надання допомоги відпустили. Із решти учасників події до медзакладів поки ніхто не звертався.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Оперативники Сарненського відділу поліції проводять розшукові заходи щодо встановлення місця перебування 22-річного жителя Тинного, причетного до вчиненого кримінального правопорушення. Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладення арешту на вилучений з місця події автомобіль «Mercedes-Benz E270» на іноземній реєстрації, яким, імовірно, приїхав зловмисник. Правоохоронці також з місця події вилучили дві гільзи та балаклави. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також