Начальник жеку пообіцяв рівнянці подарувати до 8 Березня трубу

2263 0

Ми у соцмережах:

Ірина Федорась, мешканка будинку на проспекті Миру

Трубу, якою тече холодна вода у будинку на проспекті Миру, 21 у Рівному, не міняли з 1962 року. За майже шість десятиліть вона заіржавіла та почала протікати.

Останні шість років будинок обслуговує ЖКП «Покровське», але попри клопотання мешканців, ремонтувати трубу досі не бралися.

Мешканка багатоповерхівки Ірина Федорась, яка купила квартиру у цьому будинку наприкінці минулого року, каже, що уже встигла пожалкувати про вибір.

- Як тільки ми в’їхали, почала мокріти стіна. За кілька днів стіни у кімнаті та на кухні стали облізлими,- розповідає жінка.

Рівнянка, яка з чоловіком виховує трьох маленьких дітей, зрозуміла, що такі умови загрожують для її дітей постійними застудами. Тож Ірина Федорась зібрала мешканців квартир і підготувала колективне звернення до ЖКП «Покровське».Окрім того, що замінити труби, мешканці попросили відремонтувати дах та зробити косметичний ремонт у під’їзді.

За кілька днів Ірина Федорась отримала відповідь, що з настанням теплої сухої погоди ЖКП займеться заміною покрівлі. А от проблемну трубу начальник ЖКП «Покровське» Олег Бездіжий пообіцяв рівнянці замінити… до 8 березня.

Алла Сищук.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також