Не можуть знайти власника велетня-мастифа, впійманого на Басовому Куті

7096 0

Ми у соцмережах:

Не можуть знайти власника велетня-мастифа, впійманого на Басовому Куті

У Рівному вчора, 15 травня, близько третьої години дня ловили велетенського пса породи тибетський мастиф, якій бігав центром Рівного, своїм виглядом лякаючи рівнян.

Собака мала вагу приблизно 60 кілограмів. У Центрі стерилізації безпритульних тварин, де є вольєр і куди доставили мастифа, розповіли, що при огляді не виявили на ньому чіпа. Нічого не вказує на те, кому може належати тварина.

На вигляд пес — здоровий. Якщо він не є безпритульним і за ним доглядали, чи, наприклад, вирощували у розпліднику, як на “Радіозаводі”, в районі паху в нього може бути характерне татуювання, за яким визначають приналежність тварини. Поки працівники Центру стерилізації не можуть оглянути тварину так детально, щоб виявити татуювання.

Мастифа годують і доглядають за ним. Проте у Центрі мало надіються на те, що господар знайдеться — ніхто не захоче брати на себе відповідальність за розгулювання велетня в публічних місцях. Хоча собаки цієї породи поводять себе не агресивно на незнайомих для себе територіях. Вони агресивні тільки на власному подвір'ї, кажуть комунальники.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також