Негода на дорожні пригоди вплинула несуттєво, стверджують у Державтоінспекції

1333 0

Ми у соцмережах:

Негода на дорожні пригоди вплинула несуттєво, стверджують у Державтоінспекції

Раптова зміна погодних умов — заметілі та снігопади — схоже, дисциплінували водіїв, дехто взагалі не сів за кермо, а дехто став їздити обережніше. Ми спробували проаналізувати ситуацію на дорогах Рівенщини за кілька останніх діб — від початку негоди і до вчорашнього дня.
СЕРЕДА:
Раптова заметіль та ожеледиця застали всіх зненацька. Кілька водіїв не зуміли впоратися з керуванням, вибрати безпечну швидкість руху і злетіли — хто в кювети, а хто й догори колесами став. Були такі «акробатичні злети» на Радивилівщині.

СЕРЕДА:
Раптова заметіль та ожеледиця застали всіх зненацька. Кілька водіїв не зуміли впоратися з керуванням, вибрати безпечну швидкість руху і злетіли — хто в кювети, а хто й догори колесами став. Були такі «акробатичні злети» на Радивилівщині.
ЧЕТВЕР
— На дорогах Рівенщини не зареєстровано дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, хоча й випала майже місячна норма опадів, — повідомив старший інспектор відділу пропаганди ВДАІ області п.Ярослав Мельничук. — Увесь особовий склад Державтоінспекції працював за посиленим варіантом служби, надаючи допомогу учасникам дорожнього руху. А ось зіткнень на шляхах цього дня було чимало. Як повідомили з чергової частини ДАІ міста Рівного, в четвер до 16-ї години вони отримали п’ять повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди, які трапились на вулиці Бандери, Млинівській, Золотіївській та поблизу автовокзалу. На щастя, водії під час них травм не отримали. Щоразу після того, як на місці ДТП з’являлись працівники ВДАІ, за декілька хвилин за ними, ніби тінь, виникала машина, яка посипала дорогу піском. Начальник ВДАІ області Святослав Потейчук повідомив журналістам, що інспектори склали 8 протоколів на шляховиків за неналежне виконання ними своєї роботи. Із 30 травм, які отримали мешканці обласного центру цього дня, 15 були вуличними. Люди отримали переломи та забої рук і ніг, бо майже усі вулиці Рівного зранку нагадували ковзанки.
П’ЯТНИЦЯ:
Водії маршрутних мікроавтобусів, які везли пасажирів з Рівного у Дубно, їхали по півтори години, бо поблизу Крилова час від часу через ожеледицю блокували шлях вантажівки, лаючи шляховиків хоча й незлим, але нетихим словом. Без потерпілих цього дня не обійшлось. 32-річний дубенчанин Роман К., який був за кермом ЗАЗу, спершу перекинувся, а потім в’їхав у дерево. Пасажирка авто Ірина К. з переломом потрапила у лікарню. Інспектори ДАІ кажуть, що ДТП трапилась через погані погодні умови. А на вулиці Бандери у Рівному не розминулись ВАЗ-2106 з «Хондою». На щастя, травми водій та пасажирка ВАЗу отримали незначні й від госпіталізації, хоча й швидка допомога приїхала, відмовились.
ВИХІДНІ
— На шляхах Рівенщини не було жодної ДТП з потерпілими, проте зареєстровано 534 порушення правил дорожнього руху, — повідомили з УДАІ. Однак лікарі швидкої допомоги таки виїжджали на одну ДТП, трапилась вона на вулиці Шухевича у Рівному, де не роз’їхались «Мерседес» з «Москвичем». Водій останнього сказав, що його витягнув з салона і побив водій «Мерседеса», та у лікарню їхати не захотів На слизьких вулицях отримали травми ще 15 чоловік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також