Ніби й не начальник, а квартиру «дали»

2436 0

Ми у соцмережах:

Ніби й не начальник, а квартиру «дали»

Днями міськвиконком передав чотири службові квартири комунальникам — двірнику, сантехніку та двом водіям. І це багатьох здивувало. Бо віддають на приватизацію квартири, як правило, поліцейським, працівникам СБУ, начальникам різних рангів.

Міськвиконком виключив з числа службових трикімнатну квартиру площею 23,9 кв. м у будинку №5 на вулиці Яворницького. Двірник ЖКП «Сонячне» Наталія Холошенко тепер зможе її приватизувати. У «Сонячному» п.Наталія працює тільки з жовтня минулого року, проте її чоловік довгий час працював у цьому ЖКП, поки в 2015 році трагічно не загинув. Жінка виховує двох синів.

На цій же вулиці і в цьому ж будинку двокімнатну квартиру площею 26,1 кв. м передано Івану Хом’яку. Чоловік пропрацював слюсарем-сантехніком у ЖКП «Сонячне» п’ять років. У квартирі він проживатиме з дружиною та 24-річним сином.

А в будинку на вулиці Петра Калнишевського, 6 однокімнатну квартиру площею 16,3 кв. м передано водієві міськШЕУ Петру Сверіпі. В ній водій, який пропрацював в управлінні 32 роки, проживатиме разом із дружиною. Таку ж однокімнатну квартиру у тому ж будинку передано Віктору Романчуку, який з 1977 року і донині працює в міськШЕУ водієм. Він проживатиме там з дружиною.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також