Поновив через суд своє депутатство і подарував голові райради кайданки

2267 0

Ми у соцмережах:

Поновив через суд своє депутатство і подарував голові райради кайданки

Незвичний подарунок отримав голова Дубровицької районної ради Микола Кухарець від депутата Олексія Лясковця, який спершу склав мандат, а потім через суд поновлював своє депутатство.

Як пише портал «Моя земля – моє Полісся», вчора на засіданні Олексій Лясковець, вручаючи кайданки голові, натякнув, що тому «пора до них звикати».

Депутати, пише видання, сприйняли такий жест з гумором.

Окрім того, пан Лясковець заступнику голови райради Олександрові Задорожному вручив рукавиці, аби «при зйомці наступного відео про поганий асфальт він не забруднив рук» (пан Задорожний виклав відзняте ним відео, на якому демонстрував вкрай погану якість асфальтного покриття, ламаючи його пальцями).

 39-річний Олексій Лясковець до районної ради був обраний від БПП. Чоловік керує ТОВ " Консалтингова група Статус" і живе у Запоріжжі.

Депутатські повноваження він склав торік, протестуючи проти політики більшості у районній раді. А потім оскаржив рішення про позбавлення його депутатського статусу у суді.

Але замість пана Лясковця минулого року районним депутатом вже стала Ніна Стасюк, яка йшла наступною за виборчим рейтингом. Що робити із її депутатством, наразі невідомо.

Нагадаємо також, що Олексій Лясковець подавав документи на конкурс на посаду заступника голови Рівненської ОДА. Заступником став, як і передбачали, Віталій Ундір, проте пан Лясковець кілька місяців оскаржував рішення комісії в адміністративному суді Запоріжжя.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також