Пожежники врятували столярний цех

2385 0

Ми у соцмережах:

Пожежники врятували столярний цех

В ніч на Різдво пункт зв’язку Клеванської пожежної частини №10 отримав повідомлення про те, що горить столярний цех на вулиці Замковій. Коли прибули пожежники, вогонь охопив покрівлю підсобного приміщення цеху, була реальна загроза, що він перекинеться туди, де складувалася сировина, готова продукція, та на сушильні камери.

В ніч на Різдво пункт зв’язку Клеванської пожежної частини №10 отримав повідомлення про те, що горить столярний цех на вулиці Замковій. Коли прибули пожежники, вогонь охопив покрівлю підсобного приміщення цеху, була реальна загроза, що він перекинеться туди, де складувалася сировина, готова продукція, та на сушильні камери. Саме тому й довелося викликати допоміжні сили з Рівного.

Незважаючи на холод, темряву, небезпеку, вогонь за лічені хвилини пожежники вгамували. Їхніми діями з перших хвилин керував начальник відділу пожежної безпеки області Микола Костюк. Пожежники врятували майна на десятки тисяч гривень.

А призвело до такої пригоди порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, за це працівниками Державного пожежного нагляду до адмінвідповідальності був притягнутий керівник приватного столярного цеху.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також