Рівняни визначилися, кого хочуть бачити міським головою – опитування

4695 0

Ми у соцмережах:

Рівняни визначилися, кого хочуть бачити міським головою  – опитування

Наступним міським головою Рівного мешканці міста бачать Віктора Шакирзяна. Такі результати останнього соціологічного опитування, які оприлюднив авторитетний в Рівному соціолог Роман Микитюк.

Із 1 по 4 серпня проходило опитування містян щодо їхніх електоральних симпатій. Загалом дослідили думку 500 жителів міста.

Виявилося, що перевагу в голосуванні вони готові надати саме Віктору Шакирзяну. Якби вибори на посаду міського голови Рівного чи Рівненської ОТГ проводилися б у цей період, за нього готові проголосувати 21,2% тих, хто брав би участь у виборах і визначився, за кого з кандидатів голосуватиме.

Навіть якщо враховувати партійність кандидатів, за Віктора Шакирзяна, при умові його самовисування, також готові проголосувати більшість опитаних виборців.

За словами Романа Микитюка, опитування проводилося впродовж чотирьох днів поспіль методом особистого формалізованого інтерв’ю або ж face-to-face (обличчям до обличчя). Помилка репрезентативності не перевищує 4,4%.

До слова, вищезгаданий соціолог відомий у Рівному насамперед точними соціологічними опитуваннями. Саме з ним співпрацюють такі авторитетні соціологічні компанії, як група «Рейтинг» та TNS. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також