Розбестив доньку співмешканки, але у колонії не сидітиме

786 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У травні 2022 року чоловік скориставшись тим, що донька його співмешканки спить, зайшов до її кімнати, взяв руку неповнолітньої та нею мастурбував. У липні 2023 року він повторив свій злочин.

Відомо, що обвинувачений – уродженець села Чемерин Ківерцівського району Волинської області, не одружений, раніше судимий не був. У суді беззаперечно визнав свою вину, повідомляє Zaxid.net.

Суддя Демидівського районного суду Таміла Феха визнала волинянина винним у розбещенні неповнолітніх, вчиненому особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього, та призначила узгоджене сторонами за угодою про визнання винуватості покарання - позбавлення волі на строк п'ять років з позбавленням права обіймати посади у сфері виховання дітей чи пов`язаної з вихованням дітей на строк три роки.

Втім, у колонію засудженого не відправлять, бопзвільнили від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі, встановивши йому іспитовий строк три роки.

Крім цього, інформацію про обвинуваченого внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також