Рух на ділянці дороги у Білій Криниці досі перекритий, а поліцейські затримали водія вантажівки за смертельну ДТП (ВІДЕО)

2896 0

Ми у соцмережах:

Рух на ділянці дороги у Білій Криниці досі перекритий, а поліцейські затримали водія вантажівки за смертельну ДТП (ВІДЕО)

26-річний житель Львівської області перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 23 вересня, близько 14:20 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Біла Криниця.
Слідчо-оперативна група поліції області на місці події встановила, що 26-річний житель Львівської області, водій вантажівки «Renault Premium» допустив зіткнення із трьома автомобілями, що зупинилися перед регульованим пішохідним переходом на заборонений сигнал світлофора: «Citroen Jumper», яким керував 39-річний рівнянин, «Toyota RAV4» під керуванням 59-річної жительки Донецької області та «BMW Х3». Від удару останній транспортний засіб врізався у світлофорний стовп.
Загинула пасажирка автомобіля «BMW» — 74-річна жителька Рівненщини. Водія, особа якого встановлюється, та іще одного пасажира цього ж авто госпіталізували до лікарні.
Також травм зазнав водій мікроавтобуса «Citroen» та 33-річний пасажир автомобіля «Toyota». Стан усіх постраждалих оцінюють медики. 
Водій вантажівки відповідно до освідування у медзакладі був тверезий. Його затримали в порядку статті 208 КПК України.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування та встановлюють усі обставини ДТП. Рух цією ділянкою дороги досі перекритий, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також