Щоб не зіпсувати каву

860 0

Ми у соцмережах:

Щоб не зіпсувати каву

Для того, щоб урізноманітнити смак кави, у неї додають безліч різноманітних компонентів. Але не всі вони роблять напій кращим і смачнішим.

  • Шоколад з маршмелоу — забирають весь насичений кавовий аромат. Оригінальний смак кави також втрачається.
  • Сиропи та ароматизатори — є дуже шкідливими, адже вони містять велику кількість цукру. Також зазвичай вони штучні і не містять натуральних компонентів.
  • Вершки тривалого зберігання. Такий продукт зберігається довго через те, що в ньому багато консервантів і штучних добавок. Тому такі вершки точно зіпсують напій.
  • Цукор та мед — роблять каву дуже калорійною, тому є ризик набрати зайву вагу. Мед просто насичує каву фруктозою, і після вживання такого напою одразу хочеться їсти.
  • Молоко. Чашка кави з молоком виводить з організму 2–3 г кальцію. Досить жирне молоко або вершки можна додавати у каву без кофеїну.
  • Алкоголь. Кава певною мірою діє на серцево-судинну систему. Тому якщо ще й додати у напій віскі або коньяк — вас очікує сильний головний біль. Також перенавантажується печінка.

Які продукти можна додати у каву

Це можуть бути цукрозамінники без фруктози, нежирні вершки. Молоко соєве, вівсяне чи кокосове. Зі спецій: кориця, кардамон, перець. Дуже вдало поєднується з кавою лимон.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також