Суд по будівництву неподалік музею: позивачка клопоче про експертизу

1402 0

Ми у соцмережах:

Суд по будівництву неподалік музею: позивачка клопоче про експертизу

Долучити до справи нові докази та провести експертизу щодо категорії складності забудови на Толстого,10 – такі клопотання до Рівненського окружного адміністративного суду подала рівнянка Тетяна Гонтар.

Частину доказів суд взяв до розгляду, а от експертизу не проводитимуть. UA:Рівне повідомляє, що жінка позивається до суду, аби скасувати декларацію про початок будівельних робіт біля краєзнавчого музею. Аргументує позивачка це тим, що забудова знаходиться в охоронній зоні пам'ятки архітектури національного значення.

Нагадаємо, що зупинити будівництво цієї багатоповерхівки на вулиці Толстого,10 вимагали працівники краєзнавчого музею з лютого 2016 року. У травні музейники припинили судитися із забудовником, бо  той подав зустрічний позов фірми про стягнення чотирьохсот тисяч гривень збитків, одержаних від простою будівельної техніки. У липні позов до суду подала рівнянка Тетяна Гонтар, яка звинувачує у бездіяльності обласне ДАБІ та міське ДАБК та вимагає скасувати декларацію про початок будівельних робіт біля музею.

Наступне судове засідання відбудеться в Рівненському окружному адміністративному суді 11 жовтня, початок – о 8-й год. 30 хв.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також