Третяка «попросять» з міськвиконкому

5188 0

Ми у соцмережах:

Третяка «попросять» з міськвиконкому

Міський виконавчий комітет у Рівному позбудеться одразу шістьох своїх членів, якщо за це проголосують депутати. Виключили, аби інші працювали активніше, і щоб було легше зібрати кворум.

Тепер уже відомо, хто ці «щасливчики»: ексміський голова Олександр Третяк, його колишня заступниця Марина Кузмічова, директор ПП «Теплогазбуд» Василь Бляшин (брат депутата міськради Миколи Бляшина), директор ТОВ «Брегін» Андрій Брегін, керівник ТОВ «МТЦ-Сервіс» Віталій Мігулько та Юрій Лазаревич, голова правління благодійної організації «Мережа 100% життя Рівне». До слова, двох останніх можуть і залишити — на цьому наполягають у постійній комісії з питань охорони здоров’я.

Натомість виконком поповниться Віктором Шульгою, який очолює міське управління бюджету та фінансів. Прізвища назвали у проєкті рішення, який виносився на сесію міськради 22 грудня. Однак розглянути його депутати не встигли, бо завадила повітряна тривога і засідання перервали — вочевидь, повернуться до цього питання уже в цьому році. Планується, що в новому складі виконкому буде 22 члени на чолі з Віктором Шакирзяном, який виконує обов’язки міського голови.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також