У місто рівненських атомників траурні кортежі привезуть двох побратимів, які загинули у Запорізькій області

10868 0

Ми у соцмережах:

У місто рівненських атомників траурні кортежі привезуть двох побратимів, які загинули у Запорізькій області

Головний сержант Володимир Баль та Владислав Денисюк - військовослужбовці в/ч 3045 . 18 грудня вони виконували бойове завдання біля с.Роботине Пологівського району Запорізької області та потрапили під ворожий обстріл.

24-річний житель м.Вараш Володимир Баль народився у смт. Колки Волинської області. Після школи навчався в Колківському ВПУ (нині Центр професійної освіти) за спеціальністю "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій автотранспортних засобів". Із 2018 року проходив службу за контрактом військовій частині 3045 Національної гвардії України. Із 2019 року служив на посаді командира групи.

У Володимира залишилися батьки, дружина і маленька донька...

27-річний житель м.Вараш Владислав Денисюк народився у м.Вараш. Після школи навчався у Рівненському державному базовому коледжі за спеціальністю "Стоматологія.Зубний гігієніст". У 2017-2020 р. проходив службу за контрактом у військовій частині 3045 Національної гвардії України. Із перших днів прибув із-за кордону та добровільно став на захист України від окупантів – 3 березня 2022 року Владислава знову зараховано до лав в/ч 3045, служив на посаді помічника гранатометника групи вогневої підтримки.

Без сина залишилася мати...

- Щирі співчуття батькам, родинам, друзям, побратимам і товаришам наших Героїв. Про дату та час прощання повідомлю пізніше. Вічна пам'ять, - повідомив Олександр Мензул, міський голова Вараша. Завтра, 27 грудня, до Вараша ритуальний транспорт доставить труни з тілами загиблих Героїв. Прощання розпочнеться об 11:00 на площі біля міської ради. По завершенню траурна хода з труною загиблого Героя Володимира Баля пройде вул.Лесі Українки до світлофору - звідти ритуальний транспорт доставить труну до смт. Колки Волинської області, де Захисник буде похований. Траурна хода із тілом Владислава Денисюка пройде центром міста до Свято-Покровського храму. По завершенню поминальної служби хода вирушить до будинку мікрорайон Вараш,  28. Після прощання біля під'їзду процесія вул.Набережною дійде до світлофору. Поховають Захисника на Алеї Героїв кладовища у с.Стара Рафалівка. Прошу гідно зустріти і провести в останню путь  Воїнів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також