У рівненських атомників - десята ремонтна доба

1137 0

Ми у соцмережах:

У рівненських атомників - десята ремонтна доба

Сьогодні триває 10 доба ремонту, який розпочався на енергоблоці №2 Рівненської АЕС та розрахований на 45 календарних діб.

Під час ремонту проводяться регламенті роботи на основному обладнанні та низка робіт спрямованих на підвищення рівня безпеки енергоблоків. Вже виконано розущільнення обладнання. Виведено у ремонт обладнання третього каналу системи безпеки. Підготовлено для контролю металу головний роз’єм реактора. тривають підготовчі роботи до перевантаження ядерного палива.

На парогенераторах виконується контроль щільності теплообмінних трубок вихорострумовим методом, на парогенераторі ПГ-1 виконується підготовка до контролю металу корпусу. По турбінному обладнанню ведеться дефектація та ремонт обладнання, в ремонті – система автоматичного регулювання та захисту. На електротехнічному обладнанні блоку проведено виведення ротора генератора Г-3 та виконується підготовка до проведення високовольтних випробувань статора Г-3.

За коментарем заступника начальника відділу організації та проведення ремонту РАЕС Ігоря Гейнака, ремонтні роботи проводяться відповідно до графіка, ремонтний персонал забезпечений засобами індивідуального захисту та виконує роботи із дотриманням вимог, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби. Ремонтний персонал працює за графіком, що враховує розведення у часі з іншими категоріями працівників, повідомляє вебсайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також