У Рівненському обласному центрі контролю та профілактики хвороб призначили нову заступницю гендиректора

896 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському обласному центрі контролю та профілактики хвороб призначили нову заступницю гендиректора

Сьогодні у Рівненському обласному центрі контролю та профілактики хвороб поповнення керівного складу - заступницею генерального директора призначена Тетяна Власюк.

Власюк Тетяна Петрівна - 15 лютого 1988 року народження. У 2013 році закінчила Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». У 2014 році - Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію - магістр з права.
Працювала провідним спеціалістом юридичного сектору Управління Державної казначейської служби України у м. Рівному Рівненської області. Із 2014 року працює в установі на посаді завідувача відділу правового забезпечення.

Відповідальна за забезпечення правового супроводу діяльності установи.

Координуватиме напрями роботи та спрямовуватиме діяльність відділів, які безпосередньо підпорядковані генеральному директору, зокрема відділу правового забезпечення, відділу кадрового забезпечення, відділу бухгалтерського обліку та звітності, фінансово-економічного відділу, адміністративно-господарського відділу, уповноважених з антикорупційної діяльності, охорони праці та питань цивільного захисту, повідомляють на фейсбук -сторінці Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб  .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також