У Рівному нагородили найкращого стрільця Європи

561 0

Ми у соцмережах:

У Рівному нагородили найкращого стрільця Європи

Із золотою, срібною та бронзовою медалями повернувся з Угорщини, де проходив чемпіонат Європи з кульової стрільби, рівнянин Олег Омельчук.

Сьогодні голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш та голова Рівненської ОВА Олександр Коваль привітали спортсмена обласної школи вищої спортивної майстерності Олега Омельчука з нагородами. На чемпіонаті Європи рівнянин виступав у складі збірної України.

Під час змагань Олег виборов три нагороди: «золото» - у змішаній команді разом з Оленою Костевич зі стрільби з пневматичного пістолета на 10 м; «срібло» та «бронзу» - в інших двох дисциплінах.

Отож сертифікати на виплату грошової винагороди вручили: Олегу Омельчуку - на трохи більше 50 тис. грн, тренерам Сергію Бондарю та Олександру Камінському – по майже 16 тис. грн кожному.

- Бажаю Олегу успішно пройти відбір на Олімпійські ігри, і привезти ще стільки ж медалей з олімпійського Парижа! - каже Олександр Коваль.

Нагадаємо: чемпіонат Європи зі стрільби кульової проходив з 24 лютого по 3 березня в угорському місті Д'єрі. 1 березня спортсмен разом з чернігівкою Оленою Костевич принесли для України перше "золото". Суперниками у фіналі стали австрійці Сільвія Штайнер та Рікард Цехмейстер, це чемпіони світу 2022 року в цій дисципліні.

У 2019 році наші стрільці вже вигравали континентальний чемпіонат.
У 2014 році Олег Омельчук був переможцем чоловічого турніру з 10 метрів, у 2021-му — з 50 метрів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також