У Сарнах на водія склали протокол за втечу під час ракетного обстрілу

24394 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах на водія склали протокол за втечу під час ракетного обстрілу

На Рівненщині склали адмінпротокол на водія, який через ракетний обстріл почав втікати від правоохоронців.

 Випадок стався ввечері 25 червня, коли росіяни завдали ракетних ударів по СТО з автомийкою у Сарнах. Чоловік пояснив, що злякався обстрілу, тому вирішив втекти у безпечне місце, а наміру втікати від поліцейських він не мав.

Про інцидент стало відомо з постанови Сарненського райсуду, інформує ZAXID.NET.

Там повідомляють, що у той день на вулиці Вишневій правоохоронці зупинили автомобіль Hyundai Santa Fe, у водія якого помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Втім, у момент складання протоколу про п'яне водіння пролунали вибухи, тож чоловік почав втікати.

«Він сів в свій транспортний засіб та почав їхати, ховаючись від вибухів. Після чого його наздогнали працівники поліції та доставили в Сарненський РВП, що в Сарнах по вулиці Технічній, де і склали протокол про адміністративне правопорушення», – йдеться у постанові.

У суді чоловік пояснив, що під час вибухів він злякався і тому вирішив поїхати у безпечне місце. 

Йому інкримінували порушення двох статей КУпАП: ч.1 ст. 130 (п'яне водіння) та ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку). У вересні суд розглядав справу про п'яне водіння. Водія визнали винним, призначили штраф 17 тис. грн та на рік заборонили керувати транспортом.

Що ж до статті про невиконання вимоги про зупинку, то Сарненський райсуд визнав, що доказів вини чоловіка недостатньо. Тож суддя Ігор Довгий постановив закрити провадження «за відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення».

Читайте також: Уламки російської ракети у Сарнах розлетілися на кілометри


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також