Випускний-2018: з дзвіночками і парасольками (ФОТО)

4697 0

Ми у соцмережах:

Випускний-2018: з дзвіночками і парасольками (ФОТО)

Вчора, 23 червня, випускникам Рівного, їхнім рідним, батькам та вчителям таки вдалося встановити рекорд України. Для цього вони не побоялися пройтися у святковому вбранні по вулиці Соборній під рясний дощ, який ледь не зіпсував дійство. А на майдані Незалежності їх привітали батьківським флешмобом.

«Наймасовіша хода із шкільними дзвінками під час святкового параду випускників» мала стартувати від кафе «Тьотя Роза» на вулиці Пушкіна о 17.30. Проте в цей час ще навіть вулиця Соборна, по якій випускники мали спускатися до майдану Незалежності, була не до кінця перекрита: їздили і автомобілі, і громадський транспорт. Причиною тому став густий дощ, який загнав рівнян, що прийшли подивитись на ходу, під дашки магазинів.

Однак дійство таки розпочалося, коли дощ трішки ущух. Зверху до майдану почали спускатися випускники, їхні батьки, рідні та друзі, а також вчителі. Звісно, це були далеко не всі, частина молоді, щоб не псувати собі одяг, настрій чи свято загалом, роз’їхалася. А ось інша частина ентузіастів таки пройшлася Соборною. Нерідко в їхніх руках дзеленчали дзвіночки. Найгучнішою шеренгою була школа №23.

На майдані на них вже чекали батьки, задіяні у щорічному флешмобі. Під  запальну композицію вони станцювали свій танець-привітання дітям. А потім задзеленчав цілий хор дзвіночків. І національний рекорд було встановлено – 504 учасники ходи.

-          Я вражена стійкістю рівненських випускників, батьків, педагогів, організаторів, тому що в таку зливу встановити рекорд – це вже досягнення, - сказала  керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова. – Сьогодні багато запланованих рекордів було скасовано через погодні умови. Але Рівне не відступило і сьогодні встановило новий рекорд України – найбільша кількість людей зі шкільними дзвіночками. Вітаю вас!

По завершенні дійства на майдані випускники почали розходитися, щоб продовжити святкувати у неформальній атмосфері.

-          Випускний, як і день весілля, для дівчини – один з найщасливіших днів у житті, - каже випускниця Валерія. – Сьогодні просто прекрасний день. Тому я разом з усіма пройшлася Соборною із дзвіночком в руках.

-          Мене переповнюють емоції, - ділиться враженнями випускник Максим. – Сьогодні для нас дуже велике свято і я теж брав участь у встановленні рекорду. Адже такі речі прославляють наше місто на всю Україну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також