Водії змушені об`їжджати вулицю Квасилова, яку затопило водою

639 0

Ми у соцмережах:

Водії змушені об`їжджати вулицю Квасилова, яку затопило водою

У Квасилові відбулося підтоплення проїзної частини по вулиці Зеленій, а також поряд розташованих житлових будинків.

 Про це повідомила староста смт Квасилів Віта Кисільова.

За її словами, проблема виникла внаслідок багаторічного ведення хаотичної господарської діяльності власниками домоволодінь.

- Рішення про замощення земельних ділянок вище горизонтальної площини власники новобудов приймали самостійно без погодження. На моє прохання показати проєкт забудови, в якому має бути також передбачено вертикальне планування земельної ділянки (штучна зміна існуючого рельєфу з водовідведенням), не показали.

Віта Кисільова ініціювала створення тимчасової комісії з питань порушення державних будівельних норм під час будівництва індивідуальних житлових будинків, а також шляхів вирішення надзвичайної ситуації.

- Під час робочої наради департаменту інфраструктури та благоустрою було прийнято рішення провести геодезичні вишуковування даного масиву, які дозволять розробити проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту вулиці Зеленої із водовідведенням.

Учора комунальники вивісили попереджувальні знаки для водіїв, щоб вони об'їжджали вулицю Зелену.

- Є напрацювання і по мінімізації проблеми підтоплення та відновлення знищеного бетонного покриття дороги, але для їх реалізації необхідні не лише кошти, а й сприятливі погодні умови, - додала староста Квасилова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також