Ворог атакував ще дві теплоелектростанції. Обладнання серйозно пошкоджено

953 0

Ми у соцмережах:

Фото - ДСНС України

Вночі росіяни випустили по Україні понад 40 ракет та приблизно стільки ж безпілотників. Частину з них вдалося збити.

- Російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській, - повідомив президент Володимир Зеленський.
 
А як розповіли у ДТЕК, росіяни атакували дві їхні теплоелектростанції.
 
- Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. Після закінчення атаки енергетики оперативно почали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. 
 
З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні майже 170 разів.
 
 Понад 200 рятувальників від ночі працюють на місцях ліквідації наслідків масованого обстрілу, ще понад сотня слідчих, криміналістів та вибухотехніків, - пише ДСНС України.
 
- Упродовж кількох годин російські військові атакували 5 регіонів України – били по критичній інфраструктурі.
 
По Харкову ворог випустив більше 10 ракет, у деяких районах міста відсутнє електропостачання. Ліквідація наслідків обстрілів триває також на Одещині, Львівщині, Запоріжжі та Київщині. Залучений особовий склад та техніка ДСНС із сусідніх регіонів.
 
Рятувальники готові оперативно розгорнути мобільні генераторні станції. На базі пожежно-рятувальних частин та підрозділів поліції працюють Пункти Незламності – з електроенергією та доступом до мережі. Поблизу місць ліквідації обстрілів може бути обмежений рух транспорту.
 
На щастя, за оперативними даними, внаслідок сьогоднішньої атаки минулося без загиблих та потерпілих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також