Як реагують на дуобуси у Рівному – дані опитування

1424 0

Ми у соцмережах:

Як реагують на дуобуси у Рівному – дані опитування

Більшості опитаних подобається ідея замість маршруток у Рівному бачити електричний транспорт.

У п’ятницю «Рівне вечірнє» розмістило опитування, як рівняни ставляться до ідеї міської влади замінити міські маршрутки на дуобуси та автономні тролейбуси. За три дні відповіді в опитувальнику Google Forms дали 203 особи. 85% тих, хто відповідав, підтримують ідею замінити маршрутки у Рівному на тролейбуси (дуобуси), бо це, вважають, дешевше та більш екологічно. 7% відповіли, що не довіряють комунальному транспорту (а нагадаємо, у Рівному тролейбуси та куплений дуобус належать підприємству міськради «Рівнеелектроавтотранс»), 5% зазначили, що задоволені роботою маршруток.

52% респондентів зазначили, що їздять комунальним транспортом, а не приватними маршрутками, бо він дешевший. 28% - що сідають у те, що перше приїде. 14% зазначили, що мають власне авто, 7% користуються тільки маршрутками.

Щодо проїзду дуобусом, то щодня ним їздить 15% тих, хто давав відповіді на запитання, 24% ніколи не сідали і більшість, 58%, скористалася ним кілька разів.

80% опитаних куплений дуобус подобається, 13% - ні. Нагадаємо, що міська рада за кошти міста закуповує тролейбуси з автономним ходом. Як і дуобуси, вони можуть їхати частину дороги без контактної мережі. Але мають не два двигуни – електричний і внутрішнього згорання, а лише електричні. Цього року таких тролейбусів куплять шість – по 6,5 млн. грн. кожен. Детальніше читайте тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також