Як вибрати офісне крісло: поради щодо вибору робочого крісла в офіс

809 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати офісне крісло: поради щодо вибору робочого крісла в офіс

Як вибрати офісне крісло ✔️ На що звернути увагу при покупці робочого крісла в офіс.

Як вибрати офісне крісло

Працюючи в офісі, ви проводите тривалий час сидячи. Тому важливо забезпечити максимальну зручність і комфорт на робочому місці. І тут важливі усі деталі: освітлення, комп'ютер, мишка, стіл, стілець. При виборі крісла офісного слід звернути увагу на його ергономічні властивості, практичність і зовнішній вигляд. На сайті магазину «Fusion Style» ви зможете купити сучасні моделі комп'ютерних стільців з доставкою по Києву та Україні.

  

Різновиди офісних крісел

Залежно від призначення крісла для офісу можна розділити на такі групи:

  1. Крісла для відвідувачів або клієнтів. На таких стільцях сидітиме велика кількість людей різної комплекції, не виключено, що у верхньому одязі. Тому головними критеріями при виборі мають бути простота, практичність і можливість швидкого очищення.
  2. Офісні крісла для співробітників. Для них вимог буде більше: по-перше, такі моделі мають бути виконані з міцних матеріалів; по-друге, оснащені складнішими конструкціями: механізмами з регулювання висоти сидіння і нахилу спинки, коліщатками, підлокітниками. За функціональністю такі варіанти також підходять для роботи вдома з ПК і навчання дітям.
  3. Особливе місце займає крісло для керівника. Відрізняється дизайнерським оформленням і складнішим влаштуванням, оскільки повинно підкреслити солідність, статус і комфорт. Оббивка зазвичай з натуральної шкіри, опора з хромованого металу, а вбудовані механізми дозволяють регулювати не лише рівень крісла, висоту і нахил спинки, але і глибину сидіння. Оснащені також підголовником, підніжкою і регульованими підлокітниками.

Підбираючи офісні меблі важливо не лише враховувати дизайн інтер'єру, але і піклуватися про здоров'я і безпеку співробітників. А це безпосередньо впливає на їх продуктивність і працездатність. 

 

Як правильно вибрати офісне крісло

Перш ніж купити офісне крісло, необхідно визначитися з призначенням. Обов'язково враховуйте вашу вагу, зріст і тривалість роботи. Приступимо до вибору за основними характеристиками:

  1. Матеріал оббивки бувають декількох варіантів. Найміцнішою, довговічною і престижною вважається натуральна шкіра, єдиний мінус – коштують такі вироби не дешево. Сучасні види штучної шкіри не поступаються екологічністю і доглядом, але на відміну від натуральної зношуються швидше. Оббивка з тканини найпоширеніший бюджетний варіант, адже це приємний на дотик і дихаючий матеріал, не прилипає до шкіри в спекотну погоду, правда, вимогливий у догляді. Останнім часом набирає популярності оббивка з сітки. Вона пропускає повітря, пружинить, тримає спину і відмінно виглядає.
  2. Сидіння і спинка. При тривалій роботі за комп'ютером краще вибирати сидіння середньої жорсткості. Передня частина має бути округлої форми з невеликим поглибленням. Для забезпечення нормального навантаження на хребет і стійкості в області тазу рекомендується глибина сидіння біля ⅔ довжини стегна. Спинка повинна мати анатомічну форму заввишки не нижче рівня плечей з рівнем нахилу понад 90 градусів.
  3. Механізми регулювання в кріслі мають величезне значення. Завдяки ним забезпечується ергономічна функція. На сьогодні існують механізми регулювання висоти сидіння, кута нахилу спинки, синхромеханізм (дозволяє одночасно налаштувати усі функції), гойдання для зняття напруги м'язів спини.
  4. Хрестовина і коліщатка. Хрестовина – це опора крісла, на яке доводиться основне навантаження. Тому при виборі її матеріалу важливо враховувати вагу людини. Так, при вазі менш як 70 кг підійдуть вироби виконані з пластика, для більшої ваги необхідно підібрати металеву основу, краще за все з литого алюмінію. Зазвичай хрестовина має 4-5 опор з коліщатками, які можуть бути виготовлені з міцного пластика або металу.

Важливими деталями при купівлі крісла є підлокітники, підголовник, валик для спини, підставка для ніг. Вони забезпечують максимальний комфорт при роботі за ПК.

Висновок

На сайті магазину «Fusion Style» ви знайдете величезний вибір комфортабельних і ергономічних комп'ютерних крісел і інших офісних меблів відмінної якості. Для замовлення вам необхідно оформити онлайн-заявку, доставка по Києву та іншим містам України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також