Сучасний сервіс для замовлення вантажних перевезень

535 0

Ми у соцмережах:

Сучасний сервіс для замовлення вантажних перевезень

Коли потрібно перевезти вантажі по Україні, можна довіряти лише перевіреним компаніям. Якщо неправильно вибрати перевізника, то є ризик суттєво втратити як у плані часу, так і в плані грошей. Коли необхідні якісні вантажні перевезення Київ завжди пропонує чимало варіантів, особливо якщо звернутися до Biggy. Зробити це можна за допомогою телефону, інтернет-сайту, популярних месенджерів.

Переваги компанії Біггі

Щоденно Біггі допомагає сотням людей вирішити їхні проблеми за допомогою свого автотранспорту. Одні звернення пов’язані з квартирним переїздом, інші — з офісним. Часто фірми з різних міст України обирають Biggy в якості основного перевізника своєї продукції.

В залежності від завдань, які ставить клієнт, компанія надає послуги:

♦ невеликого легкового фургона з вантажопідйомністю до 800 кг;

♦ фургона, здатного взяти на борт до 1,5 т;

♦ кузовної вантажівки для перевозки різноманітних предметів із вагою до 3 т;

♦ машин для квартирного та офісного переїзду з вантажопідйомністю до 10 т;

♦ автомобілів-рефрижераторів;

♦ багатотонних вантажівок.

За допомогою таких авто можна переміщувати будь-які товари в межах не лише Києва, але й всієї України. Сучасна техніка дозволить перевезти й будівельні матеріали, й дитяче харчування. Диспетчер завжди надасть консультації, допоможе вибрати оптимальний вид транспортного засобу для певної задачі.

Додаткові послуги

Крім самих перевезень, сервіс Біггі може запропонувати послуги вантажників. Це справжні професіонали своєї справи. Для них не стане проблемою навантаження автомобіля будматеріалами або перевезення музичних інструментів. До кожного з типів вантажів існує власний підхід.

За необхідності конструкція розбирається, якщо це допоможе в перевезенні. Дзеркала, склопакети, крихка техніка, освітлювальні прилади додатково захищаються за допомогою спеціальної тари. Тобто власник може повністю довіряти спеціалістам компанії. Як тільки вантажники взялися за меблі, техніку або інші товари, компанія цілком і повністю відповідає за їхній стан.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також