Зеленський наміряв землю у гідропарку

8194 0

Ми у соцмережах:

Зеленський наміряв землю у гідропарку

Нещодавно до Рівного приїздив представник Офісу президента, щоб... оглянути вільні земельні ділянки, запропоновані міською владою. Адже ще до повномасштабного вторгнення було обіцяно, що держава від імені президента Володимира Зеленського оплатить будівництво великого спортивного парку. Після оглядин одинадцяти земельних ділянок представник Банкової вказав на гідропарк. Тепер Рівненська рада має виділити землю, щоб у майбутньому там можна було побудувати великий спортивний парк.

Сергій Шевчук, заступник начальника міського управління молоді та спорту:

— Існує дві програми президента — «Велике будівництво» та «Здорова країна». В рамках цих програм у 2021 році розпочалася робота над зведенням активного парку в Рівному. Схожі парки до війни уже було побудовано в Харкові та Києві. Всі роботи з будівництва такого парку оплачує держава. Від Рівного потрібна лише земельна ділянка. Дуже важливо, щоб це було таке місце, яке буде максимально доступне людям. Загалом для такого парку треба близько 2 гектарів землі.

Спочатку ми показували землю в районі Пагорба Слави, проте у нас просили земельну ділянку саме в центрі Рівного. Оскільки зараз важко знайти вільну земельну ділянку в центральній частині міста, то було вирішено зупинитися саме на гідропарку. Адже ця земельна ділянка не забудована і там можна проводити будівництво. Схематично ця земельна ділянка знаходиться навпроти стадіону «Авангард», за велочашею.

Зауважу, що наразі нам невідомо, коли держава зможе виділити гроші на будівництво спортивного парку, бо усі розуміють, що триває війна. Однак ми намагаємося зробити усе, щоб у нас вже були готові документи. Тобто щоб після війни все було готово для будівництва. Відповідно до планів, активний парк буде мати дві зони — спортивну та відпочинкову.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також