Жінок з Полісся судили за бійку з поліцейськими під час видобування бурштину

989 0

Ми у соцмережах:

Жінок з Полісся судили за бійку з поліцейськими під час видобування бурштину

Рокитнівський районний суд покарав двох жінок з Полісся за опір працівникам поліції

Жінки торік 14 березня  влаштували бійку з поліцейськими, які збирали речові докази щодо незаконного видобутку бурштину.  інцидент трапився на території урочища «Трясне» біля річки Льва, що за 8,5 км від села Томашгород Сарненського району. Четверо поліцейських приїхали документувати факт незаконного видобутку бурштину й вилучили квадроцикл Honda без реєстраційного номера та мотопомпи. Правопорушники оточили поліцейських. Одна з жінок підійшла до квадроцикла, на якому сидів капітан поліції, та зіштовхнула його. Обвинувачена тримала в руці ніж та погрожувала правоохоронцям.

Інша з жінок вилізла на квадроцикл та почала долонями бити лейтенанта поліції. Правопорушникам, які видобували бурштин, вдалося забрати квадроцикл. Після цього одна з обвинувачених підійшла до авто правоохоронців, до якого була приєднана мотопомпа, та почала шарпати поліцейського за верхній одяг. Жінка видерла у нього зброю. Цим скористалися бурштинокопачі й забрали мотопомпу. Після бійки поліцейські поїхали з урочища «Трясне».

Zaxid. net повідомляє, що під час досудового розслідування поліцейські й обвинувачені уклали угоди про примирення. Жінки розкаялась у скоєному. Суд визнав винними Єву Осаулко та Ольгу Попок в опорі правоохоронцям (ч. 2 ст. 342 ККУ), але звільнив їх від покарання, призначивши їм рік та два роки іспитового терміну. Вирок можна оскаржити у Рівненському апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також