Інгредієнти: 200 г моркви, 180 г легкого вершкового сиру, 100 г борошна вищого ґатунку, 100 г білого шоколаду, 100 г світло-коричневого цукру (плюс дві столові ложки для посипки), 3 великих яйця, три шматочки зацукрованого імбиру, один лайм/лимон, оливкова олія.
Процес приготування
Розігріти духовку до 180 градусів. Злегка змастити деко або сковорідку олією і застелити папером для випічки.
Миємо моркву, дрібнимо соломкою вручну або ж з допомогою блендера. Додаємо до моркви коричневий цукор і борошно. Натираємо цедру з лимона чи лайма, додаємо. Плюс три столові ложки оливкової олії. Збиваємо блендером до однорідної маси. Виливаємо отримане тісто у форму для випікання, ставимо на 12 хвилин у духовку.
Як тільки пиріг буде готовий, перевертаємо його на чистий рушник, знімаємо папір для випікання. Чекаємо, поки охолоне. Далі скручуємо бісквіт короткими кінцями рушника, щоб він тримав форму.
Половину білого шоколаду викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовій печі, потім дрібно нарізаний імбир змішуємо з шоколадом, соком лайма або лимона і вершковим сиром.
Коли пиріг повністю охолоне, посипте його додатково коричневим цукром, викладіть поверх шоколадну суміш. Для подачі змастіть бісквіт сиропом зі стеблового імбиру і посипте білим шоколадом, що залишився.





