“Сваринівська мирова первак” – як цю горілку перетворити на cмачну наливку? Простіше простого – поєднати з сонячним камінням. Як це зробити за давніми рецептами пращурів, розповіла відомому гастроблогеру Костянтину Грубичу та усій Україні пані Оксана Василюк з колективу “Барви”, що на Сарненщині. Для бурштинового напою жінки зробили навіть свою “акцизну марку”. Стверджують, що витримувати горілку з бурштином потрібно тижнів як мінімум зо два, щоб розчинилась бурштинова кислота. Чи вірите пані Оксані?
Як бурштин перетворює горілку на вишуканий напій
Здавалося б, як шматочок закам'янілої смоли може вплинути на якість алкоголю? Поліщуки кажуть, що навіть дуже.
Поділитися цією статтею





