Салат з персиком та хамоном
Інгредієнти: 20 г базиліку; ¼ ч. л. солі; 50 мл оливкової олії; 2 персики; ½ шт. червоної цибулі; 50 г руколи; 100 г твердого сиру; 100 г хамону курадо; 50 г солоного арахісу.
Для соусу перебийте блендером 20 г свіжого базиліку, ¼ ч. л. солі та 50 мл оливкової олії. Процідіть отриману масу через сито.
Поріжте 2 персики на часточки, а ½ шт. червоної цибулі соломкою. Змішайте персики, цибулю та 50 г свіжої руколи. Додайте базилікову олію.
100 г твердого сиру поріжте кружальцями або кубиком.
Викладіть на тарілку вже змішані інгредієнти, сир та 100 г скрученого трубочкою хамону.
Прикрасьте салат 50 г солоного арахісу перед подачею.





