Люди, що роблять сир власноруч, знають, що сироватка — один з найкорисніших «побічних продуктів» переробки молока, вона зберігає всі корисні властивості коров`ячого молока. У молочній сироватці багато вітамінів, мінералів, білка і лише 0,2% жиру. На 94% сироватка складається з води. Інші 6% — життєво важливі субстанції: лактоза, вміст якої в сухій речовині — понад 70%, оптимальні за амінокислотним складом білки, повний набір вітамінів групи В, кальцій і магній: склянка сироватки в день — прекрасний засіб для зміцнення імунітету. Її корисно включати в свій раціон під час фруктових розвантажувальних днів, це допомагає вивести з організму надмірний холестерин і токсичні речовини. А поживними коктейлями на основі сироватки можна вгамувати голод.
Молочна сироватка зміцнює імунітет
Люди, що роблять сир власноруч, знають, що сироватка — один з найкорисніших «побічних продуктів» переробки молока, вона зберігає всі корисні властивості коров`ячого молока.
Поділитися цією статтею





