Сир — із запахом меду, а напої — з травами

Обласна дегустаційна комісія, дослідивши три види сирів від підприємства "Дубномолоко" — плавлений "Вершковий" та плавлений пастоподібний з зеленню та часником, а також твердий сир з ароматом меду, рекомендувала їх до продажу.

0 хв. читання

Обласна дегустаційна комісія, дослідивши три види сирів від підприємства “Дубномолоко” — плавлений “Вершковий” та плавлений пастоподібний з зеленню та часником, а також твердий сир з ароматом меду, рекомендувала їх до продажу. Такий же позитивний висновок був у дегустаторів і щодо продукції ТОВ “Грін Оул” — напоїв безалкогольних “Сокомед” з імбиром, з м’ятою, з калганом та радіолою.

Поділитися цією статтею