Мірзоєв, який спричинив смертельну ДТП, сидітиме у СІЗО

847

Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду про застосування до Ейтібара Мірзоєва запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб (без внесення застави).

Мирзоев  2 48-річний водій Ейтібар Мірзоєв підозрюється у вчиненні ДТП, в результаті якої двоє людей загинули, а одна особа отримала тілесні ушкодження,

19 жовтня неподалік ресторану «Айвенго», що в селі Колоденка Рівненського району, Мірзоєв, керуючи автомобілем «Тойота-Фортуна», перетнув суцільну смугу. Його авто зіткнулося з ВАЗом, який повертав ліворуч. 51-річний пасажир ВАЗу та його трирічна внучка загинули. Ще одна людина отримала тілесні ушкодження. Згідно з результатами судово-медичної експертизи, Мірзоєв перебував у стані алкогольного сп’яніння. 20 жовтня Рівненський міський суд обрав Ейтібару Мірзоєву запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб без внесення застави. Рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку оскаржував захисник підозрюваного. В апеляційній скарзі він просив застосувати до підозрюваного більш м’який запобіжний захід — домашній арешт. Прес-служба Апеляційного суду Рівненської області повідомила "РВ", що колегія суддів ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду залишила без змін, апеляційну скаргу — без задоволення. Відтак мешканець Рівненського району залишатиметься у слідчому ізоляторі.