27 років в Україні! Ви можете покладатися на Креді Агріколь Банк!

670 0

Ми у соцмережах:

27 років в Україні! Ви можете покладатися на Креді Агріколь Банк!

Наприкінці травня Креді­ Агріколь відзначив 27 років роботи в Україні. День народження — це завжди гарна нагода оцінити досягнення та подумати про плани. То який він — Креді­ Агріколь?

У свої 27 — це найдоросліший іноземний банк в Україні, надійний, бо має найвищі з можливих рейтинги Fitch в країні, входить у топ-10 найбільших банків за величиною активів. Це беззаперечний лідер в автокредитуванні з часткою ринку понад 40% та стратегічний партнер для понад 3 000 аграріїв. Нам довіряють 280 000 приватних клієнтів, 1 160 міжнародних компаній та корпоративних клієнтів, 1 640 середніх корпоративних клієнтів і 19 500 компаній MCБ. Банк має дуже сильну, професійну та згуртовану команду, а ще вже кілька років поспіль ми здобуваємо статус одного з найкращих роботодавців країни. Креді Агріколь щиро піклується про своїх людей, створюючи дуже теплу та сприятливу атмосферу. Ця атмосфера доброзичливості та позитиву неодмінно передається і нашим клієнтам.

Найкращий дарунок — бути корисними для клієнтів

Що нас надихає? Бе­зумовно, розуміння того, що ми корисні для наших клієнтів. Тому з початком пандемії COVID-19 банк оголосив простий, але відповідальний маніфест: «В ці непрості часи ви можете покладатися на Креді­ Агріколь­!»

За цими словами стоять конкретні дії. Клієнтам усіх сегментів доступні продукти та послуги банку в повному обсязі. Перш за все, ми підтримуємо тих клієнтів, які опинилися у складній ситуації, і працюємо з кожним індивідуально.

За перші два місяці понад 1 500 роздрібних клієнтів скористалися кредитними канікулами. Ми продовжуємо створювати нові продукти та оптимізувати сервіси, а також нові опції, щоб послабити тиск на бюджети клієнтів. Щоб мінімізувати необхідність відвідування банку, ми подовжили термін дії кредитних ліній та платіжних карток, розробляємо багато інструментів для онлайн-операцій, що доступні з дому.

І найголовніше — вже 27 років ми власними вчинками доводимо: ви можете покладатися на Креді Агріколь!

Попри карантинні обмеження ми спостерігаємо високу ділову активність клієнтів у багатьох сегментах, і наше завдання зараз — максимально підтримувати та сприяти бізнесу. У перший місяць карантину понад 100 нових корпоративних клієнтів відкрили рахунки. Ми продовжуємо кредитувати роздрібних і корпоративних клієнтів. Підтримуємо аграріїв, яким доступні всі необхідні фінансові продукти. Зокрема, під час посівної кампанії понад 200 клієнтів агробізнесу отримали фінансування. Це наш внесок у майбутній врожай в Україні. А ще банк запустив новий продукт — фінансування під заставу аграрної розписки. Ми з радістю допомагаємо клієнтам втілювати їхні автомобільні мрії — понад 1 000 клієнтів отримали автокредити у березні-квітні.

Банк з французьким шармом та активною соціальною позицією

Ми віримо в місію бізнесу робити свій внесок у суспільство. Ми зосередили максимум зусиль та ресурсів на допомогу Україні у боротьбі з COVID?19. Напередодні свого дня народження Креді Агріколь­ Банк­ виділив третій транш — 5 мільйонів гривень на комплексне облаштування реанімаційного блоку лікарні в Чернівцях. Загалом з початку року в рамках програми «We Care!» банк спрямував 6,3 мільйона гривень на благодійну допомогу лікарням.

Люди Креді Агріколь

За 27 років команда банку зі 100 осіб зросла до 2 400 працівників. Це наша сім’я. І з початком кризи ми оголосили маніфест роботодавця, щоб наші колеги були впевненими в тому, що можуть покладатися на Креді Агріколь­. Під час карантину банк забезпечив працівникам усі соціальні гарантії, жодних звільнень чи скорочень заробітної плати, безпеку робочих місць, віддалену роботу для максимальної кількості працівників, навчання та розвиток.

Банківська ліцензія № 99 від 12.10.2011 р.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також