30 червня на Рівненщині знову будуть вибори

2217 0

Ми у соцмережах:

30 червня на Рівненщині знову будуть вибори

Центральна виборча комісія на своєму засіданні вчора, 20 квітня, призначила перші місцеві вибори у трьох рівненських ОТГ.

30 червня жителі Степанської (Сарненський район), Бугаївської (Радивилівський) та Малинської (Березнівський район) ОТГ обиратимуть голів ради та депутатів.

До Бугаївської ОТГ увійдуть дві сільські ради: Бугаївська (села Бугаївка, Балки, Лев’ятин, Опарипси) та Сестрятинська (Сестрятин, Безодня).

До Степанської ОТГ – Степанська селищна рада (Степань, села Грушівка, Двірець, Калинівка, Мельниця та Труди) та Кузьмівська сільська рада (Кузьмівка, Волоша, Підгірник, Яблунька).

Малинська ОТГ об’єднає чотири сільради Березнівського району: Малинську (села Малинськ, Карачун та Малушка), Бронську (село Бронне), Полянську (село Поляни) та Яринівську (село Яринівка).

Також призначено додаткові місцеві вибори у двох ОТГ, до яких приєдналися громади: у Млинівській селищній та Привільненській сільській, повідомляє Рівненський центр розвитку місцевого самоврядування.

До Млинівської ОТГ вирішила приєднатися Мальованська сільрада, до Привільненської, що на Дубенщині, приєднується Іваннівська сільрада. У цих селах 30 червня обиратимуть депутатів до вже сформованих рад ОТГ.

Виборчий процес розпочнеться з 11 травня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також