3D - найсучасніша лазерна епіляція ніг

1208 0

Ми у соцмережах:

3D - найсучасніша лазерна епіляція ніг

Наразі технології розвиваються дуже швидкими темпами, у тому числі і у лазерній косметології.

Нещодавно з'явилася найсучасніша лазерна епіляція ніг в EpiLaser. Це 3D розробка, яка дає 99,9% результату і заснована на використанні високоточного гібридного світлового імпульсу з трьома довжинами хвилі - 755, 808, 1064 нм. На таких хвилях працюють Олександритовий, Діодний та Неодимовий лазер.

Під час епіляції, трьох-хвильове випромінювання проходить по волосяному стрижню до цибулини, нагріває її до 71 ºC і знищує. Спеціальна сапфірова система апарату одразу охолоджує місце дії, тому процедура безболісна. Промені позбавляють пігментації, не порушують цілісність шкіри, тому ймовірності появи рубців немає. За допомогою інноваційної апаратури лікарі забезпечують всі умови для проведення ефективної лазерної епіляції.

Як проводиться процедура

Дуже просто:

1. Консультація.

2. Заводиться картка пацієнта.

3. Людина лягає у крісло.

4. Видаються чорні захисні окуляри.

5. Зону ніг обробляють спеціальним гелем.

6. Виставляються параметри устаткування.

7. Майстер виконує епіляцію ніг лазером.

Клієнт відчує лише тепло та легке поколювання. Сучасна гібридна технологія отримала відмінні відгуки завдяки безболісності та високій ефективності. Зона ніг поділяється на коліна, стегна, гомілки, пальці та тотальне (повністю). Тривалість сеансу становить 10-40 хвилин залежно від площі.

Підготовка

За 1 день до епіляції слід голити ноги. Довжина волосків має бути до 1-2 мм. Заборонено засмагати на сонці або в солярії 5 днів, а виходячи на вулицю наносити сонцезахисний крем. 2 тижні не можна проводити депіляцію ніг воском, пінцетом, шугарінгом, електроепілятором.

Інтервали

Зазвичай вони становлять 3-6 тижнів. Точні терміни визначаються в індивідуальному порядку. Як правило, другий сеанс проводять через 3 тижні, а наступний призначають через 4. Далі визначають з урахуванням тривалості зростання волосків. У 90% випадків, вже після першої процедури помітний позитивний ефект у вигляді уповільненого росту волосся, його витончення, освітлення та 15% випадання через 14-20 днів.

Переваги

Переваги гібридної лазерної епіляції ніг полягають у наступному:

1. Безболісність.

2. Волосся не вростає.

3. Підходить навіть для темної та засмаглої шкіри.

4. Відсутність опіків та пігментації.

5. Усуває не тільки темне волосся, а й світле.

6. Сучасне інтелектуальне налаштування апарату індивідуально під кожного відвідувача.

7. Високий показник ефективності.

Але треба пам'ятати, що результат гірше виявляється при гормональних змінах. На це може вплинути вживання протизаплідних препаратів або використання гормональних ліків, наявність ендокринної патології та надмірне емоційне навантаження.

В інших випадках якість епіляції на найвищому рівні. Клієнти не відчувають жодного дискомфорту і стають володарями гладких ніжок.

Протипоказання

Перед тим, як записуватись на лазерну епіляцію, потрібно переконатися у відсутності обмежень. Від лазера доведеться відмовитися при:

♦ проблемах серця;

♦ вагітності та лактації;

♦ декомпенсованому цукровому діабеті;

♦ вживанні ліків, які пригнічують імунну систему або антикоагулянтів;

♦ келоїдних рубцях;

♦ віці молодше 18 років;

♦ злоякісних пухлинах;

♦ епілепсії;

♦ металевих імплантатах.

Більш детально дізнатися про протипоказання та інші питання можна на сайті epilaser.com.ua або зателефонувавши за вказаним номером телефону. Тут працюють фахівці з медичною освітою та великим досвідом. Позитивні відгуки підтверджують, що вони роблять лазерну епіляцію ніг швидко, ефективно, безболісно та за доступною ціною в Україні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також