6 популярних міфів про суші та роли

743 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

 Суші у Рівному стали неймовірно популярними. І коли хтось насолоджується їх смаком, інші продовжують вірити, що вони можуть бути небезпечними, а ще – що їх можна приготувати з найдешевших інгредієнтів.

Популярні міфи про суші: топ найцікавіших

Насправді роли це навіть не виключно японська кухня, яка, проте, має азійське коріння. Здивовані? Тоді ось вам ще крихта міфів про роли, у які ми продовжуємо вірити.

1. Суші їдять виключно з сирою рибою

Насправді вже досить давно сусі готуються з різних інгредієнтів й це може бути не обов’язково риба. Окрім того, люди забувають про те, що риба, яка пройшла процес термічної обробки, заморожування, не може бути сирою апріорі. А тому усі шматочки, якими ми ласуємо, безпечні, позбавлені від бактерій та мікроорганізмів.

2. Для страви підійде будь-який рис

Багато людей думають, що рис, який можна придбати у магазині, підійде для приготування ролів. Однак це найпоширеніша помилка. Нажаль, або на щастя, роли готуються виключно з певних видів рису. Буває й так, що кухарі витрачають місяці на те, щоб підібрати серед усього рисового різноманіття найкращий варіант.

3. Потрібно багато соєвого соусу

Справжні поціновувачі японської кухні знають, що соєвого соусу повинно бути небагато. А ще варто використовувати виключно якісний варіант, а не концентрат. Необхідно розуміти, що він використовується не для того, аби зробити страву солонішою, а у якості натурального підсилювача смаку.

4. Їсти потрібно лише паличками

Насправді вони навіть не завжди потрібні. Якщо ви не вмієте користуватись паличками – їжте руками. У Японії, до речі, так і роблять й це не вважається поганим тоном або помилкою. Головне правило – їсти обережно, не розливаючи соєвий соус й не вмочуючи у нього пальці.

5. Імбир потрібно їсти обов’язково


Якщо ви отримали пакуночок сусі разом з тарілочкою імбиру – вам не обов’язково вживати його у їжу. Це не своєрідний додаток, який може підсилити смак страви. Імбир використовується для того, аби очистити рецептори перед вживанням нових шматочків. А тому класти його на рол, відправляючи до рота – погана ідея, оскільки мариноване коріння має специфічний смак та запах й може зіпсувати посмак риби.

6. Суші не можна вагітним жінками

Ще один актуальний міф, який варто розвінчати. Вагітним неможна споживати сиру рибу, але, оскільки у ролах її немає, то куштувати японські делікатеси можна. Для цього варто дізнатись думку власного лікаря, а також обирати більш нейтральні страви з меншою кількістю солі.

Замовити суші онлайн з доставкою у Рівному

Для того, аби позбутись від стереотипів й насолоджуватись унікальними смаколиками, варто зробити замовлення на японські страви від Смакі-Макі. У ресторані є можливість поласувати не лише нігірі, гунканами та європейськими ролами, а й першими стравами, салатами та навіть десертами.

Приготуванням займається досвідчений су-шеф, який створює цікаві, оригінальні поєднання звичних начинок, які здивують навіть гурманів.

А швидка доставка (усього півгодини) власною кур’єрською службою та наявність програми лояльності, знижок допоможе харчуватись частіше та вигідніше!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також