Адвокат захищатиме безкоштовно

2334 0

Ми у соцмережах:

Адвокат захищатиме безкоштовно

На Рівненщині запрацював центр з надання безплатної вторинної правової допомоги. Юридичні послуги надаватимуть 78 адвокатів, соціально вразливим категоріям — безкоштовно.

Натомість із держбюджету виділили 460 тисяч гривень на оплату їхньої праці. Тож люди, котрі не могли найняти фахового юриста, тепер можуть одержати безкоштовну кваліфіковану юридичну допомогу. Зокрема, при затриманні правоохоронці повідомляють про це фахівцям новоствореного центру, які чергують цілодобово. Вони відразу призначають адвоката, який може якнайшвидше прибути на допомогу. Якщо нині заручитися підтримкою захисника центру можуть лише затримані за підозрою в скоєнні кримінального чи адміністративного злочину, то з 2014 року адвоката також нададуть людині, яку звинувачують в цивільних правопорушеннях. Водночас впродовж року у Дубні, Сарнах та Кузнецовську планують створити додаткові міжрайонні центри з надання безплатної вторинної правової допомоги.

Довідка "РВ"

Центр з надання безплатної вторинної правової допомоги працює цілодобово за адресою: м.Рівне, вул. Драгоманова, 7. Діє також безкоштовна телефонна лінія — 089-120-00-76.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також