Аерозоль Вартнер Кріо – простий, зручний і швидкий спосіб видалення бородавок

559 0

Ми у соцмережах:

Аерозоль Вартнер Кріо – простий, зручний і швидкий спосіб видалення бородавок

Чи потрібно боротися з бородавками і як це робити

Одними із найбільш частих доброякісних новоутворень на шкірі є бородавки. Специфічні нарости викликані поширеною інфекцією – вірусом папіломи людини. Вони тверді і круглі, нерівні, світло-тілесні, являють собою локалізовані розростання з вузликами або бляшками. Проникнувши в шкіру, вірус вбудовується в геном клітин, призводить до зміни їх форми і скупчення під звичним видом бородавок. Зазвичай розмір варіюється від шпилькової головки до п'ятикопієчної монети. Згодом новоутворення можуть займати все більші ділянки, змінювати колір і кровоточити, ставати болючими і навіть переростати в злоякісні. Для усунення наростів створені різні препарати. Серед найбільш ефективних – Вартнер Кріо, який користується великою популярністю.

Максимально простий і легкий в застосуванні аерозоль дозволяє буквально за два тижні позбутися від наявних бородавок. Швидкий ефект від застосування порівняємо з повноцінною процедурою кріотерапії, пропонованої в косметологічних клініках. Інноваційний засіб виводить нарости тим же методом заморожування, надаючи відповідну дію. Як результат, вони поступово зникають або відпадають через 10-14 днів, шкіра відновлюється і знаходить здоровий вигляд. Найбільша ефективність гарантована відразу після появи новоутворень, але з застарілими недосконалостями аерозоль Вартнер Кріо також успішно справляється. Його секрет криється в унікальній хімічній формулі на основі диметилового ефіру і пропану, яка забезпечує відмінний лікувальний ефект.

Важливі особливості застосування засобу

Важливі особливості застосування засобу

Перед використанням аерозолю потрібно проконсультуватися з лікарем, який поставить правильний діагноз, визначить тип бородавки і дозволить метод лікування. Важливо враховувати, що засіб має ряд протипоказань, серед яких:

  • • вагітність і годування груддю,

  • • вік до 4 років,

  • • наявність інших дефектів шкіри в області бородавок, включаючи запалення, опіки, незагоєні шрами,

  • • чутливі ділянки шкіри на обличчі, шиї, грудях, в паховій області,

  • • захворювання, які пов'язані зі згортанням крові,

  • • цукровий діабет.

Для отримання бажаного результату необхідно чітко слідувати інструкції. Під час процедури не можна допускати попадання засобу на шкіру навколо наросту і сильного тиску на нього. Для видалення свіжих бородавок досить 20-секундного впливу, для застарілих і підошовних знадобиться 40 секунд. Якщо шкіра навколо придбала білий колір раніше, нанесення припиняється.

У більшості випадків одна процедура дозволяє впоратися з новоутворенням. Множинні нарости вимагають двотижневої перерви між процедурами, максимальне застосування аерозолю – 3 рази. При використанні можлива поява побілілого кільця навколо місця нанесення, больові відчуття, пошкодження нервових закінчень в ураженій області. Також серед рідкісних побічних ефектів – знебарвлення шкіри на місці колишньої бородавки і утворення рубців. Засіб повністю безпечний для навколишнього середовища, оснащений зручним утримувачем, який призначений для багаторазового використання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також