Ансамбль танцю імені Павла Вірського запрошує на концерт

1307 0

Ми у соцмережах:

Ансамбль танцю імені Павла Вірського запрошує на концерт

Рівнян запрошують 6 листопада в палац культури на неперевершене дійство — концерт ансамблю танцю імені Павла Вірського. Понад 100 найсильніших артистів, пристрасних, повних життя, веселих, чудово тренованих, з неймовірною енергетикою подарують незабутній вечір!

Глядачі отримають абсолютно унікальні враження від яскравих та виразних рухів, віртуозних стрибків, блискавичних обертань і неперевершеної зміни динаміки танців — від меланхолії до ейфорії — це надзвичайний союз кольору, енергії та артистизму! Основу репертуару ансамблю становлять старовинні й сучасні танці різних регіонів України. Показовою рисою ансамблю є широке відображення сучасної тематики і творче використання спадщини народного танцю.
 
Саме завдяки високому рівню професійної майстерності ансамбль здобув широку популярність в багатьох країнах. Українському хореографічному мистецтву аплодують концертні зали усього світу! Колектив побував більше, ніж у 60 країнах світу, зокрема: у В‘єтнамі, Кореї, Китаї, Кубі, Австрії, Англії, Канаді, США, Бельгії, Франції, Іспанії, Італії, Греції, Бразилії, Аргентині, Венесуелі, Португалії, Швейцарії, Данії, Андоррі, Японії та інших, де завжди з честю демонстрував досягнення національної культури, вносив посильний внесок у розвиток світової культури! Обов’язком нашого часу є і надалі сплітати вінок нашої української культури, вплітаючи туди квітки чарівних народних танців, щоб міцно з’єднувати ланцюг нашої історії, бо народні танці — це беззаперечний символ самобутності українського народу! Чекають всіх шанувальників українського народного танцю! Буде святково! Художній керівник — Герой України Мирослав Вантух.

- Ми любимо і цінуємо наших колег. Але, будь ласка, не плутайте нас ні з ким іншим. Так, з національним хором і балетом ім. Г.Г. Верьовки в алфавіті ми стартуємо з однієї букви, але Вірський такий один - єдиний і неповторний, - зазначає колектив.

Чудовому українському ансамблю ім. П. Вірського вже більше 80 років. В кінці жовтня ми вирушили у великий тур по містах України, щоб подарувати нашим дорогим глядачам свято танцю. Приходь на наші концерти, щоб в цьому переконатися.
Чекаємо Вас! У Рівному 6 листопада !!!!

31.10 - Вінниця
01.11 - Хмельницький
02.11 - Тернопіль
04.11 - Ужгород
05.11 - Івано-Франківськ
06.11 - Рівне

 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також