Астрологічний прогноз на 15 березня

714 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 березня

 

Овен

Якщо в чомусь слабо розумієтеся, то й лізти туди не треба. Це особливо стосується роботи. Не заважайте навколишнім порадами та вказівками.

Телець

Сьогодні треба стежити не лише за своїм тоном, яким ви спілкуєтеся з навколишніми, а й за проявом емоцій. Стежте за харчуванням.

Близнята

Вдалий день для тих, хто хоче зайнятися суспільно корисною працею. Монотонна течія якогось побутового питання забере багато часу.

Рак

Цього дня доведеться побувати одразу в кількох місцях. Але результат перевершить усі очікування. Спілкування з родичами може закінчитися розборками.

Лев

Сьогодні ви будете експертом і порадником в багатьох питаннях. Не відмовляйте в допомозі тим, хто її просить. Увечері вдома чекає сюрприз.

Діва

Варто бути стриманішими, щоб не нажити ворогів. Минуле постукає в двері вашого особистого життя. Зверніть увагу на здоров’я.

Терези

Чим активніше і багатогранніше проведете цей день, тим краще для вас. Всі ваші дії сприятливо позначаться на фінансовому становищі.

Скорпіон

Сьогодні у вас буде далеко не весняний настрій. Більше довіряйте коханій людині, якщо хочете отримати у відповідь таке ж ставлення.

Стрілець

Не перестарайтеся з робочими навантаженнями. Вдасться подолати будь-які проблеми в побуті. Якщо є можливість, прогуляйтеся ввечері.

Козеріг

Сьогодні ви знайдете той чарівний «ключик», яким можна відчинити будь-які двері. Ті, хто далеко від дому, будьте дуже уважні в усьому.

Водолій

Зірки передбачають підвищену зайнятість. Доведеться робити все в шаленому темпі. Дрібні негаразди чекають у побуті, не відсувайте їх вирішення «на потім».

Риби

Вже зранку буде зрозуміло, що цей день буде нелегким. Багато поїздок і невдалих збігів обставин. Але до вечора все вирішиться позитивно для вас.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також