Астрологічний прогноз на 19 березня

737 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 19 березня

Овен
Сьогодні доведеться відбиватися від зайвих порад, щоб знайти твердий грунт під ногами. Ви здатні на багато, але навколишні дістають моралями. Відразу відмовтеся від емоційного сприйняття ситуації. Інакше конфлікт неминучий.

Телець
Дрібні й нудні справи займатимуть весь час. Спробуйте вникати в суть всього, що робите. Головне, щоб вас не відволікали на порожню балаканину. Спілкування з друзями і родичами пройде без непорозумінь.

Близнята
Якщо сьогодні братимете на себе надто багато, то отримаєте мало. Чудовий день для навчання й духовного розвитку. Якщо доведеться терміново змінювати плани, то не хвилюйтеся. Все пройде вдало!

Рак
Зірки пророкують цікавий і вигідний шопінг. Але зумійте вчасно зупинитися у витратах. Успішно вирішуватимуться майнові та юридичні питання. Але до порад досвідчених друзів або колег все ж прислухайтеся.

Лев

Якщо Лев перестанете дивитися на світ похмуро і грізно, то цей день проведете чудово. Вам потрібно змінити гнів на милість, стати миролюбнішими і спокійнішими. Не смітіть грошима. Будь-які пропозиції розглядайте прискіпливіше.

Діва
Ви зможете вирішити і втілити в життя все задумане, об'їхавши пів міста і поспілкувавшись з багатьма людьми. Ідеями і грошима не розкидайтеся, для початку знайдіть однодумців.

Терези
Сьогодні вам захочеться свята і шашличка, але день прошепоче – час іти на роботу. Головне - не озирайтеся назад і не топчіться на місці. Тільки рух вперед допоможе досягти цілей. У коханні включайте фантазію.

Скорпіон

Зауваження, які линутимуть звідусіль, не дуже вам сподобаються. Захочеться покинути все і поїхати на безлюдний острів. Але почуття обов’язку – це ваше все. Будьте терпимі до тих, хто вас любить і поважає.

Стрілець
Чудово пройде день у тих, хто займається спортом. Ніхто не зможе збити вас з обраного шляху. Оптимізму і реалістичності вам не позичати. Це допоможе у фінансових справах і навіть відкриє нові джерела доходу.

Козеріг
На роботі несподіваний аврал. Відкладіть подалі емоції й беріться за справу. Події в родині або особистому житті можуть збити з рівної дороги. Якщо підійти до ситуації розумно, то вдасться сухими вийти з болота.

Водолій
Зірки пророкують день великих ідей і інтуїтивних підказок. Не беріться за справи, якщо думки плутаються. Доля підкине кілька цікавих планів, хапайтеся за них чимскоріше. На критику реагуйте спокійно, не показуйте емоцій і гніву.

Риби
Сьогодні вам знадобиться творчий підхід до всього. Якщо хтось полізе з порадами, то змиріться і вислухайте. Результат від плідної роботи і гідна винагорода надихнуть на щось кардинально нове. Але братися за нього без підтримки не здумайте.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також