Астрологічний прогноз на 2 січня

734 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 січня

 

Овен

Чудовий день. Настрій на висоті, захочеться активних дій, веселощів. Відчуття таке, що свято тільки починається і ось тільки зараз ви відчуваєте цей новорічний настрій. Підіть у гості або куди-небудь прогулятися.

Телець

Хороший день, щоб залишитися вдома і влаштувати романтичний день для двох. Якщо ви захочете зайнятися домашніми справами, то все вам вдаватиметься легко і швидко і навіть звичайне прибирання принесе задоволення.

Близнята

Вам не захочеться сьогодні сидіти вдома. Із задоволенням підете в гості до друзів або кудись відпочивати. Спілкування з коханою людиною особливо порадує. Якщо ви самотні, то можете познайомитися з приємною людиною.

Рак

Рік розпочався дуже активно. Динамічний день, який може трохи вимотати. Але в результаті ви залишитеся все одно задоволені. Можуть зателефонувати колеги чи друзі або нагрянути в гості.

Лев

Ви сьогодні дуже харизматичні й приваблюєте погляди навколишніх. Другій половинці це не дуже подобається. Можлива приємна поїздка чи просто фантазії й розмови на тему подорожей.

Діва

Вдома ви почуваєтеся затишно і комфортно. Хороший день для романтики з коханою людиною. Можна влаштувати новорічні посиденьки з друзями. Прибирання відкладіть на потім.

Терези

Вдома сьогодні краще не сидіти. Використайте повністю позитивну енергію цього дня. Насолоджуйтеся спілкуванням з друзями та рідними. Можливий виїзд на природу. Особисті стосунки гармонійні.

Скорпіон

Хороший день, щоб зустрітися з колегами і детально обговорити міні-корпоратив. У тих, хто сьогодні працює, робочий день пройде позитивно. Зустріч з друзями буде душевною і веселою.  

Стрілець

Хороший день для того, щоб вирушити в поїздку, хай навіть і недалеко. Всім, хто поки що тільки мріє про подорожі, краще провести цей день поза домом і піти куди-небудь, де  людно і весело.

Козеріг

Енергія цього дня не ваша. Друге січня потребує активності, швидкості дій, які не властиві вам. Вам до душі сьогодні пасивний відпочинок - полежати, подивитися телевізор, з’їсти щось смачне.

Водолій

Зірки пророкують, що сьогодні вас буде радувати кохана людина. Ви відчуєте особливу ніжність, турботу й увагу. День мине вдало і залишить після себе відчуття справжнього щастя і новорічного чарівництва.

Риби

Здоров'я ваше і ваших близьких буде вас сьогодні радувати. Бадьорість, гарний настрій будуть з вами аж до вечора. Якщо працюєте, то день мине, скоріше, весело, аніж продуктивно. Ввечері відпочиньте в колі сімї.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також