Астрологічний прогноз на 2 вересня

845 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 вересня

 

Овен
Не бажано сьогодні ухилятися від роботи. Нехай вона не суперприбуткова, все одно виконуйте відповідально і швидко. Будьте поступливішими і м'якими у вирішенні проблемних питань з родичами.

Телець
Зірки обіцяють бурхливий і насичений день, тому побережіть нерви і сили. Несподівана павутина з чуток і пліток чекає тих, хто недавно влаштувався на роботу. Деякі події можуть змінити життя в потрібну сторону.

Близнята
Наведіть порядок у всьому, що вас оточує. Під час розмови з родичами краще не згадувати старих образ. Особисте життя дивовижним чином зміниться на краще без особливих зусиль з вашого боку.

Рак
Чудовий день для тих, хто прагне до змін і новизни. Ви нітрохи не сумніваєтеся у своїх можливостях, а це вже свідчить про успіх. Компроміси і терпіння – основне в сімейному житті, крім кохання, звичайно.

Лев
Очікується день радості, веселощів і душевного куражу. Ви почуватиметеся вільним птахом, якому ніхто не перекриває шлях до успіху. Головне – не потрапити під гарячу руку начальству. Кохана людина чекає вашої уваги.

Діва
Слід подумати не тільки про зміцнення здоров'я, а й про профілактику. Режим, дієта, фізичні вправи – ось мінімум на перший час. Завантаженість на роботі трохи заважає особистому життю. Намагайтесь знайти компроміс.

 Терези

Слід зосередити увагу на найголовніших питаннях. Дрібне і незначуще відкидайте без вагань. Колосальне енергетичне підживлення одержите від колеги на роботі. Проблеми в сімї – не привід скандалити з усіма.

Скорпіон
Зірки рекомендують сказати категоричне «ні!» спонтанним покупкам.  Проходьте мимо всіх знижок, інакше розоритеся. Невеличкі непорозуміння з коханою людиною.  Не ігноруйте «дзвіночків» захворювання - йдіть до лікаря.

Стрілець
Сьогодні дозволяється змінити графік життя. Плисти за течією іноді корисно, щоб позбутися від непотрібних думок. Навантаження на роботі вас не лякають. Вперед до перемог! Але не забувайте про обов’язки перед сімєю.

Козеріг
Багато хто буде нав'язувати вам свою думку, тому будьте уважні. Не виключені напади головного болю і проблеми з судинами. Самолікування навряд чи виключить першопричину, тому зверніться до лікаря.

Водолій
На роботі завали, які потрібно розгрібати. Варто нарешті взятися за себе, причому вже сьогодні. Терміново ставайте на шлях здорового способу життя. Це допоможе оздоровитися і фізично, і духовно.

Риби
Вас немов підмінили, забрали всю енергію і «вимкнули» світло. Причиною такого стану може бути звичайна втома. Не відкладайте відпочинок «на потім». Побутові проблеми почекають вирішення, головне - мир у сімї.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також